Om KKG

KKG står for Kirkegaard, Karlslunde, Greve. Redaktøren for denne side hedder Mathias Schwartz Kirkegaard, og han bor i Karlslunde i Greve Kommune.

Mathias Schwartz Kirkegaard er lærer, tidligere gymnasielærer (samfundsfag), uddannet kandidat i statskundskab (cand.scient.pol) og meritlærerstuderende (dansk, samfundsfag).

Din underviser er ikke objektiv. Undervisere kan forsøge at være objektive, nogle gange kaldet “tilstræbt objektivitet”, men det er noget andet. Vi har altid nogle værdier, en politisk overbevisning, en ideologi, en tro eller bare nogle fordomme, der påvirker vores påståede objektivitet.

Når I søger på nettet for at lave kildekritik af denne side, så vil I kunne se, at redaktøren er konservativ, personalist, menighedsrådsmedlem og meget andet. Det betyder ikke, at alt I læser på siden er skrevet ud fra en konservativ/personalistisk/kristen synsvinkel. Denne side er nemlig også “tilstræbt objektiv” – ligesom din underviser formentlig er. Men husk: Det betyder ikke, at siden her er objektiv.